Direct la continutul paginii »

Romwest Euro SRLFabrica noastră produce mobilier la comandă pentru locuinţe - mobilă pentru sufragerie, dormitor, baie, bucătărie - şi piese de mobilier individuale - mese, scaune, fotolii şi canapele, colţare.

SC ROMWEST EURO SRL din Alba Iulia are o experienţă de peste 14 ani în producerea de mobilier de lemn masiv şi PAL şi un personal calificat, capabil pentru a satisface dorinţele clienţilor noştri.

De asemenea, capacitatea de producţie permite atât fabricarea de mobilier modular, cât şi pentru amenajări interioare - scări de lemn, parchet, decoruri, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romwest Euro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romwest Euro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romwest Euro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.811