Direct la continutul paginii »

Feroregal SRLFeroregal SRL proiectează rafturi metalice în funcţie de dorinţa clientului, le adaptează particularităţilor spaţiului comercial de care acesta dispune. Montarea rafturilor comerciale şi a panourilor de expunere metalice revine tot în sarcina firmei.

Firma FEROREGAL S.R.L. dispune de vopsitorie în camp electrostatic şi prestează la comandă servicii de vopsire electrostatică de calitate.

Vă stam permanent la dispoziţie cu soluţii de personalizare (culoare şi formă) şi astfel produsele dumneavoastră vor fi mai uşor remarcate şi recunoscute de clienţi !

Feroregal SRL se situează printre primii producători de rafturi metalice comerciale cu elemente reglabile din România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Feroregal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Feroregal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Feroregal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.397