Direct la continutul paginii »

Ergomob SRLFirma noastra are in spatiul sau de productie din Iasi si mobilier pe stoc, de diverse tipuri si cu diverse destinatii. Pretul acestuia poate indeplini conditii de negociabilitate, atat pentru persoane fizice, dar mai ales pentru revanzatori.

ERGOMOB SRL Iasi realizeaza mobilier din pal la comanda pentru firme, birouri, spatii comerciale, si persoane fizice.

La cerere se poate executa montajul pentru kit-uri de mobilier achizitionate din supermarketuri.

Oferim consultanta in alegerea modelului, culorilor, feroneria folosita, urmarindu-se in primul rand utilitatea, usoara folosire si ergonomia obiectului finit si pastrarea unui cat mai mare echilibru intre acesta si locul inconjurator, atat in cadrul apartamentului Dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ergomob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ergomob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ergomob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.343