Direct la continutul paginii »

Casalica SRLMaterialele folosite sunt de calitate superioară, iar pentru prelucrarea acestora utilizăm tehnologii de ultimă oră. Din acest motiv, produsele pe care le livrăm sunt durabile şi elegante.

S.C. CASALICA S.R.L. este o firmă înfiinţată în anul 2004, având profilul producţie de mobilier din pal. În prezent are 10 angajaţi, iar sediul este în Rădăuţi, judeţul Suceava.

Competenţa şi profesionalismul sunt dovedite de satisfacţia clienţilor noştri şi verificate prin obţinerea locului 2, în anul 2007, în topul firmelor din judeţul Suceava la categoria "Producţia mobilierului pentru birou şi magazine" - microîntreprinderi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casalica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casalica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casalica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.471