Direct la continutul paginii »

Forum Casa SRLScopul principal, atingerea celui mai inalt nivel de exigenta al clientilor. Ceea ce inseamna abilitatea de a furniza produse si servicii in concordanta cu asteptarile lor.

Nu de putine ori clientii nostri vorbesc despre noi ca despre "designer-ul meu" sau "producatorul meu de mobilier". Acest mod personal de percepere reprezinta pentru noi incununarea eforturilor pe care le facem pentru a ne prezenta in fata clientilor ca o persoana, in spatele careia este o intreaga echipa de profesionisti.

In munca noastra de fiecare zi tehnologia, functionalitatea produselor de mobila la comanda, solutiile inovatoare si designul sunt vii si la fel de importante ca imaginatia si grija pentru detaliu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Forum Casa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Forum Casa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Forum Casa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.247