Direct la continutul paginii »

Mobitex Educational Product SRL



Rezultatele excelente ale orga-nizatiei sunt consecinta constie-ntizarii colectivului de 20 de profesionisti angajati permanenti ai societatii.

Mobitex Educational Product SRL, cu larga activitate in pre-lucrarea si comercializarea mate-rialului lemnos, este fondata in anul 2003 si destinata a produce, in principal, materiale educationale si mobilier indivi-dualizat pentru spatii de invatamant.

Activitatea se desfasoara in Chitila, intr-o locatie de 1000 mp., intr-un atelier cu inalta dotare tehnica, spatii de depo-zitare si birouri.

Proiectarea si montajul sunt asigurate de catre firma noastra.
Lemnul utilizat este uscat intr-un cuptor de uscare cu microunde, de ultima generatie.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Mobitex Educational Product SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobitex Educational Product SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobitex Educational Product SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.798