Direct la continutul paginii »

Valfurniture SRLExperienta noastra in fabricarea scaunelor si meselor este o garantie pentru profesionalismul nostru.

Produsele S.C. VALFURNITURE S.R.L., sunt in conformitate cu standardele de calitate si cu cerintele pietei in acest domeniu.

Produsele noastre sunt exportate in Germania, Olanda, Belgia, Ungaria, Republica Ceha si alte tari, exportul reprezentand 85% din activitatea noastra.

Compania a fost fondata in 1999 si a inceput cu 10 de angajati, dezvoltandu-se in timp, pentru ca in prezent sa dispuna de peste 100 de angajati.

Investitiile noastre constante in calitate si profesionalism ne dau incredere pe piata si ne ajuta in mentinerea relatiilor bune cu partenerii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valfurniture SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Valfurniture SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Valfurniture SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.712