Direct la continutul paginii »

Cotesa Romania SRLCOTESA ROMANIA SRL este o societate romaneasca cu capital integral privat firma a fost infintata in anul 1999 si are specializare pe lucrari mecanizate pentru constructii si inchirieri de utilaje.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale cat si incadrarea in termenele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant.

Va stam la dispozitie cu o gama larga de utilaje performante pentru constructii de diferite capacitati pentru lucrari de excavatie, demolare, terasamente, etc.

Inchiriere utilaje constructii
Lucrari mecanizate pentru constructii terasamente
Lucrari de demolare, organizare de santier
Lucrari de intretinere utilaje

Buldoexcavator Caterpillar 428C
Compactor - Ingersoll Rand DD24
Mini excavator - YanmarContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cotesa Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cotesa Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cotesa Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.085