Direct la continutul paginii »

Clima System SRLCLIMA SYSTEM a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect de
activitate oferirea de solutii complete pentru incalzire, ventilatie si climatizare. Marci precum: SANYO, SHARP, TOSHIBA, DAIKIN, FUJITSU, SIEMENS, LG, MITSUBISHI, SAMSUNG, AIRCOOL, NORDSTAR, LEADER, HAIER ne-au ales pentru a-i reprezenta.

CLIMA SYSTEM detine certificatul ISO 9001:2000 care atesta Sistemul de Management al Calitatii practicat.

Orientarea catre client si relatii stranse cu acesta, ne determina sa adaptam continuu strategiile companiei in functie de necesitatile fiecarui client in parte, pentru a-i oferi cea mai buna calitate, prestatie si precizie in gestionarea solicitarilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clima System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Clima System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clima System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.393