Direct la continutul paginii »

Productie Si Comert Bobo SRLGama larga de cazane concepute in functie de nevoile beneficiarilor. Cele mai importante cazane de perete pe gaz sunt din seria PANTHER, acestea sunt echipate cu un modern schimbător de căldură cu plăci pentru prepararea apei calde menajere.

Cazanele pot satisface un necesar de căldură a construcţiei de 20-75 KW, în funcţie tip. Cazanele sunt construite exclusiv pentru arderea.

O soluţie ideală pentru realizarea încălzirii centrale folosind energia electrică este cazanul RAY, cu puteri între 9-24KW, având posibilitatea conectării în cascadă şi cuplare graduală a puterii, cazanele de sol din fontă cu puteri între 17-80 KW constitue seria URSUL.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Productie Si Comert Bobo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Productie Si Comert Bobo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Productie Si Comert Bobo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.610