Direct la continutul paginii »

Automatic Wash Service SRLFirma noastra comercializeaza si masini de spalat second-hand, importate din Olanda si Germania. Fiecare masina de spalat este atent verificata si oferita spre vanzare in conditii optime de functionare, fiind impecabile si din punct de vedere estetic.

Asiguram service pentru masini de spalat automate la domiciliul clientului. Deplasarea si verificarea gratuite. Manopera intre 30 si 150 RON in functie de lucrare. Oferim garantie pentru orice reparatie.

Zona de acoperire pentru reparații mașini de spalat Bucuresti si Ilfov.

Comercializam piese de schimb pentru masini de spalat automate. Distribuim in toata tara prin curierat rapid. Oferim spre vanzare o gama larga de componente pentru masini de spalat. Magazin cu piese masini de spalat in Bucuresti, str. Barlea nr.4Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Automatic Wash Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Automatic Wash Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Automatic Wash Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.103