Direct la continutul paginii »

Traian Trading Company SRLCompania noastra va pune la dispozitie toate resursele pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra. Suntem specializati in montaj si service aparate de aer conditionat, incarcari cartuse pentru imprimante si copiatoare, service copiatoare si imprimante, reparatii calculatoare si telefoane mobile.

Comunicarea este esentiala in era in care traim. Principala modalitate de comunicare este telefonul mobil care ne ajuta sa castigam timp si sa fim aproape de partnerii de afaceri si prieteni.

S-a ajuns in momentul in care o parte importanta din viata noastra tine de telefonul mobil.

Atunci cand telefonul dvs. preferat cu foarte multe informatii si contacte nu mai functioneaza, cel mai bine este sa apelati la un service specializat in repararea de telefoane mobile.

In cele mai multe cazuri costurile reparatiei unui telefon mobil sunt scazute, iar atunci and aparatul nu mai poate fi reparat sau nu se mai doreste, datele trebuie salvate pe un alt suport digital sau chiar pe alt telefon.

Service-ul nostru va ofera servicii de asistenta pentru repararea sau recuperarea de informatii de pe telefonul dvs. mobil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Traian Trading Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Traian Trading Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Traian Trading Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.835