Direct la continutul paginii »

Bib Star SRLInfiintata in 2003 cu capital romanesc, firma BiB StaR srl va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la cele mai avantajoase preturi cu servicii complete si de calitate.

Solutiile fiscale promovate de noi includ un modul fiscal responsabil de tiparirea bonurilor fiscale, module software si o gama de periferice specializate.

Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform necesitatile dumneavoastra. Dupa implementarea solutiei fiscale performante firma noastra asigurainstruirea si suportul tehnic, atat in perioada de garantie cat si in perioada de postgarantie.

Totodata sunt oferite o gama larga de consumabile de foarte buna calitate ce maresc durata de viata a echipamentelor.
Serviciile oferite in virtutea unui contract de service si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bib Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bib Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bib Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.218