Direct la continutul paginii »

Datron Electronics SRLS.C. DATRON ELECTRONICS S.R.L. este o societate cu o experienta de peste sapte ani in domeniul tehnologiei informatiei. In aceasta perioada firma noastra a colaborat cu o serie de parteneri de renume din tara si strainatate printre care se numara:
-Banca Romaneasca SA - Sucursala Bucuresti
-SC Waterman TCA SA Bruxelles - Sucursala Bucuresti
-SC LG Electronics Romania SRL
-SC Acme Networks SRL
-SC Auctionwatch.com Romania SRL
-Grupul de Asigurari Roman "GRUP AS" SA
-SC BB ROM Comexim SRL.

DATRON ELECTRONICS ofera celor interesati posibilitatea incheierii unor contracte de service si/sau intretinere a echipamentelor electronice de birou in conditii foarte avantajoase in ceea ce priveste pretul si calitatea serviciilor oferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Datron Electronics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Datron Electronics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Datron Electronics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.