Direct la continutul paginii »

Copytech SRLPrintre dezvoltatorii de echipamente anti-efractie cu un renume mondial se numara si DSC, producator canadian cu o gama larga si flexibila de produse antiefractie.

SC PHONEPREST dispune de licenta IGP 0392/T privind proiectarea , instalarea si intretinerea sistemelor de alarma antiefractie. Avem relatii bune cu societatiile de pază prestatoare a activităţii de intervenţie.

Compania SC PHONEPREST realizeaza toate activitatiile , de conceptie, proiectare si instalare pentru retele structurate voce-date de categoria 5-a si cat 6-a avand o bogata experienta in domeniu si folosind echipamente de marca (PANASONIC, Alied Telesyn ).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Copytech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Copytech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Copytech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.992