Direct la continutul paginii »

V & D Electrosystem SRLnfiintata in 2004 ca service electrocasnice intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii: Craiova, V&D Electrosystem si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service in garantie pentru produsele electrocasnice MERLONI Elettrodomestici (INDESIT, ARISTON/HOTPOINT), HANSA, AMICA, DE LONGHI, SINGER, STUDIO CASA, ROMEX, INTEREXPO (SAMSUNG, WESTWOOD, HAIER, TESSY).

Anul 2009 aduce extinderea domeniului de activitate, prin semnarea de contracte cu GENCO TRADE si ulterior cu SAMSUNG Romania: montaj / instalare si service pentru toata gama de aparate de climatizare importate de acestia (SAMSUNG).

Rezultatul pozitiv al analizei efectuata la sfarsitul primului an de activitate in sectorul sistemelor de climatizare a condus la ideea extinderii acestei activitati. Astfel, la inceputul anului 2010, Electrosystem incheie contract de colaborare cu DOMO Retail SA.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale V & D Electrosystem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre V & D Electrosystem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii V & D Electrosystem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.678