Direct la continutul paginii »

General Instalatii SRLGeneral Instalatii, firma de instalatii din Iasi din 2003, isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor termice, sanitare, electrice, in domeniul ventilatiilor si al climatizarii.

Executam lucrari de instalatii complete ce cuprind obiecte sanitare, coloane apa rece si apa calda, lucrari la instalatii termice, instalatii electrice interiare si exterioare pentru constructii civile si industriale.

Montam si comercializam sisteme de ventilatie si climatizare: ventilatoare, aparate de aer conditionat etc. Noi oferim servicii complete pentru toate sistemele de instalatii din cladirea sau casa ta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Instalatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Instalatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Instalatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.