Direct la continutul paginii »

Fiscal Service SRLSC FISCAL SERVICE SRL si-a inceput activitatea in anul 2004 prin distributia de case de marcat fiscale si cantare electronice, activitate care alaturi de service-ul pentru intretinerea acestor echipamente a constituit principalul obiect de activitate al firmei.

Avand o experienta foarte bogata prin comercializarea si servisarea a peste 4000 de echipamente electronice, firma noastra si-a crescut tehnicienii pentru service pe care i-a invatat sa respecte clientul servindu-l corect si cu o promptitudine maxima.

Am distribuit case de marcat ( AMEF ) si cantare electronice importate de distribuitori autorizati din Bucuresti: DANUBIUS EXIM , GIP TRONIC, REL COMPUTER, SC PARTNER CORPORATION, SC SWS INTERNATIONAL, SELIROM, , VALMED, DECIMA INVEST , MICROSIF si din Cluj respectiv cu ALT CASH IMPEX .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fiscal Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fiscal Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fiscal Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.611