Direct la continutul paginii »

Interfrig Impex SRLS.C. INTERFRIG IMPEX S.R.L., înfiintata în anul 1995, este o societate comerciala cu capital privat.

Obiectul principal de activitate îl constituie desfacerea, montarea si intretinerea utilajelor frigorifice comerciale, industriale, pe mijloace de transport, aparate de climatizare cladiri si auto, din gama carora amintim: vitrinele frigorifice orizontale si verticale, vitrine cu perdea de aer, dulapuri frigorifice, lazi congelator, rafturi de perete si centrale, camere frigorifice pentru temperatura pozitiva si temperatura joasa, tunele de congelare rapida, agregate frigorifice tip Monobloc de transport auto Carrier, Zanotti, Safkar.

Avand la bază experienta de peste 30 de ani in domeniul sistemelor de aer conditionat, ventilatie, incalzire, purificare si tratarea aerului si echipe formate numai din specialisti, INTERFRIG ofera clientilor sai o gamă complexa de servicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interfrig Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interfrig Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interfrig Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.005