Direct la continutul paginii »

Tim Ice Company SRLTIM-ICE este o societate romana cu capital integral privat, infiintata in anul 1992, ce are ca obiect de activitate domeniul frigorific.

TIM-ICE comercializeaza, monteaza si repara instalatii frigorifice de uz industrial.
Societatea noastra se mandreste cu cel mai mare stoc din Romania al produselor Copeland, fiind dealer al unor companii cu renume mondial in domeniul frigorific.

TIM-ICE realizeaza in timp record camere frigorifice la cheie. Avem un stoc diversificat si complet care contine de la cele mai sofisticate echipamente frigorifice pana la piesele de detaliu.

TIM-ICE comercializeaza instalatii frigorifice de cea mai buna calitate. Copeland, Brucha, Kuba, Alco, Foris Index sunt doar cateva din numele carora TIM-ICE le-a acordat increderea cooperarii pentru satisfacearea si a celor mai pretentioase cereri ale clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tim Ice Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tim Ice Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tim Ice Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.481