Direct la continutul paginii »

Valk SRLS.C.Valk S.R.L - Înfiintata în anul 2003. Specializata in domeniul aparaturii de birotica comercializare si service, deservim clientii nostri raspânditi pe raza jud.Covasna. Contracte de service confirma multumirea si statornicia în timp a clientilor nostrii.

Conform cerintelor pietii,am început cu comercializarea si servisarea copiatoarelor,masinilor de scris, calculatoare,case de marcat,cântare electronice,masini de numarat bancnote.

Prin experienta de service am reusit sa selectam din multitudinea producatorilor de aparate, cei mai buni la nivel mondial.

Asiguram service garantie, post-garantie, consumabile si piese de schimb pentru toate produsele comercializate si si cu autorizatie de service.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valk SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Valk SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Valk SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.926