Direct la continutul paginii »

Midas SRLComercializăm şi oferim service pentru : copiatoare şi imprimante (KONICA-MINOLTA, CANON, BROTHER, EPSON, HP), case de marcat (SAPEL, ELTRADE), cântare electronice (DIBAL, CAS, ACS), scanere (DATALOGIC), sisteme de porţi antifurt de tip EAS (GUNNEBO), maşini de numărat bani (TALARIS, GLORY, PRO-CASH), maşini de bandat (TIPPY , FELINS), verificatoare de autenticitate bancnote .

Compania Midas S.R.L. va pune la dispozitie Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

In compania Midas S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Midas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Midas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Midas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.463