Direct la continutul paginii »

Selco Trading SRLSuntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 1993.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra ofera o gama larga de calculatoare, imprimante, faxuri, aparate de aer conditionat, copiatoare, centrale telefonice, telefoane si reparatii si intertinete echipamente electrice si electronice.

Compania are un efectiv de 7 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Selco Trading S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Selco Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Selco Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Selco Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.