Direct la continutul paginii »

Casa De Editura Syntagma SRLPentru ca suntem printre putinii creatori de anciclopedii multimedia care au decis, ca impreuna cu dumneavoastra, sa exploreze cat mai temeinic universul cunoasterii.

Enciclopediile Syntagma se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si isi propune sa raspunda la cele mai importante dileme ale existentei si sa elucideze in acelasi timp o parte din misterele planetei. Parcurgand enciclopediile noastre, veti afla lucruri concrete, interesante si uneori senzationale despre lumea si spatiul in care traim.

Suntem o societate infiintata in anul 2003, care se bazeaza pe un colectiv tanar si dinamic, care isi propune ca impreuna cu dumneavoastra, sa exploreze cat mai temeinic universul cunoasterii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa De Editura Syntagma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa De Editura Syntagma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa De Editura Syntagma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.014