Direct la continutul paginii »

Craipack Commercial SRLCraipack, un nume de încredere pe piaţa ambalajelor din carton, oferă clienţilor săi soluţii de ambalare competitive, de peste 10 ani.

Craipack s-a impus pe piaţa soluţiilor de ambalare din carton, demonstrând o deosebită atenţie faţă de nevoile fiecărui client.

Prin susţinerea unei relaţii personalizate cu fiecare client şi oferirea de soluţii inovative Craipack si-a creat un potofoliu de peste 200 de clienţi.

Experienţa acumulată în acestă perioadă vine ca o garanţie a calităţii produselor oferite şi se reflectă în timpii de execuţie reduşi, în preţurile competitive şi mai ales în grija deosebită manifestată faţă de fiecare client.

Craipack oferă o gamă diversificată de ambalaje din carton, cu posibilitatea de imprimare a cutiilor. Capacitatea noastă de producţie depăşeste 20.000 de cutii pe schimbul de lucru.

Produsele oferite se disting prin calitate şi preţuri competitive, reuşind să satisfacă şi nevoile de ambalare ale celor mai pretenţioşi clienţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Craipack Commercial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Craipack Commercial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Craipack Commercial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.