Direct la continutul paginii »

Bm Edil Group SRLSocietatea 6 M.G.D. este o societate privată cu capital integral românesc având activitatea principală construcțiile civile și industriale.

Deși suntem o companie tânără, activând din anul 2005, ne-am propus să îndeplinim cerințele clienților noștri, abordând o politică strictă referitor la calitatea execuției și respectarea termenelor asumate.

Deviza noastră ”Construcții de la idee la cheie..” reflectă răbdarea și sprijinirea noastră în transformarea ideilor clienților noștri în proiecte precise, consultanța oferită și executarea proiectelor la cel mai înalt grad de performanță.

- Constructii civile si industriale,
- Finisaje profesionale pentru constructii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bm Edil Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bm Edil Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bm Edil Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.810