Direct la continutul paginii »

Vilcart SRLFondata acum 15 ani, Vilcart SRL este astazi unul dintre cei mai seriosi si de nadejde producatori de carton ondulat din Romania, avand in portofoliu numeroase tipuri de ambalaje din carton ondulat, de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate.

Noi suntem atat producatori de ambalaje cat si de carton ondulat intr-o gama variata de sortimente, realizate in conditii de calitate deosebita, preturi promotionale si ritmicitate garantata.

Pentru ca unul din principalele noastre obiective a fost si va fi pastrarea constanta a calitatii ambalajelor oferite partenerilor nostri, Vilcart s-a preocupat permanent de folosirea in fabricatie a celor mai bune materii prime in functie de specificul fiecarui ambalaj si a domeniului sau de utilizare.

Oferta noastra generala cuprinde carton ondulat tip II la sul si tip III sub forma de placi format normal sau biguit, precum si ambalaje din carton ondulat tip III, ondula tip B cat si microondul ondula tip E si carton si ambalaje din tip V, intr-o gama larga de structuri ale cartonului cat si tipodimensiuni (cutii stantate, cutii clasice etc. cu suprafete variabile executate conform STAS 6025/01.02.1991). Cutiile pot fi imprimate de la 2 pana la 4 culori, in functie de cerintele beneficiarilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vilcart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vilcart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vilcart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.