Direct la continutul paginii »

Dac Sistem SRLDakoline sarbatoreste 6 ani de rol nobil pe piata romaneasca!

La 5 ani de experienta dakoline acopera jumatate din Romania, asumindu-si rolul civilizator al specificului sau, in portofoliul de clienti dakoline exista peste 1000 de locatii dotate profesional, incit subiectul hartie igienica, sapun si prosop au devenit normalitati si nu aspecte de imagine.

Nu doar pentru segmentul Horeca ci chiar pentru institutia scolii, gradinitei, uzinei, atelierului Service, transportatorului.

Creator roman de solutii complete de igiena, crezind in Brancusi, Eminescu, Poarta Maramuresana si Iconita Bucovineana a investit in cercetare pura incit la ora actuala se mandreste cu un portofoliu de produse greu egalat de multi producatori externi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dac Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dac Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dac Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.062