Direct la continutul paginii »

Select Training Group SRLDorinta noastra este aceea de a gasi solutii de succes, practice si avantajoase la toate problemele pe care partenerii nostri le intampina zilnic in acomodarea la schimbarile din ultimii ani, luand ca exemplu normele europene traduse si nu adaptate la experienaa firmelor romanesti.

Metodele folosite in implementarea programelor noastre de training, implica participantii intr-un proces de dezvoltare, care determina schimbari comportamentale cu impact pe termen lung.

SELECT TRAINING GROUP este o companie tanara, creata din dorinta de a impartasi partenerilor nostri, competenta si experienta noastra acumulata pe parcursul a 10 ani in domeniul formarii profesionale continue a adultilor, plecand de la premisa ca performanta unei organizatii depinde in cea mai mare masura de performanta fiecaruia dintre membrii sai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Select Training Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Select Training Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Select Training Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.638