Direct la continutul paginii »

Areco Exim SRLAnul 2005 a reprezentat pentru Areco Exim un moment foarte important,prin investitiile masive realizate din fonduri proprii,atat in achizitionarea si modernizarea depozitului din sos.Chitilei nr.363-365,cat si pentru cresterea gradului de tehnologizare a activitatii.

Datorita faptului ca am avut permanent grija ca preturile sa fie dintre cele mai mici pe piata Bucurestiului, ca deservirea sa fie prompta si corecta, ca marfurile sa fie insotite permanent de certificate de calitate, am reusit sa avem parteneri de afaceri constanti in randul unor firme cu renume in constructii.

Oferta noastra s-a adresat unui spectru larg de clienti , de la marile firme de constructii pana la clientii particulari, reusind asfel sa ne consolidam pozitia pe piata Bucurestiului, desi competitia in acest domeniu de activitate este puternica.

Plase sudate din sarma profilata

Otel beton profilat la cald, colaci si bare

Otel beton neted, colaci si bare

Sarme, cuie, electroziContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Areco Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Areco Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Areco Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.