Direct la continutul paginii »

Shandy Pub SRLPutem satisface nevoile culinare ale oaspeţilor până târziu în noapte. Toate felurile de mâncare se gătesc la comandă din ingrediente proaspete. Organizăm la cerere evenimente corporate sau petreceri private.

Elegant şi confortabil Dreamer's Pub se găseşte în zona centrală a Bucureştiului. Situat pe strada General Berthelot aproape de intersecţia cu strada Berzei pub-ul este dotat cu un bar generos precum şi locuri la mese organizate în trei zone distincte.

Pentru cei care nu se pot dezlipi de Internet avem setată o reţea wireless cu acces liber pentru clienţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Shandy Pub SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Shandy Pub SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Shandy Pub SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.809