Direct la continutul paginii »

Egmont Romania SRLEGMONT ROMANIA s-a infiintat in anul 1991 si in, momentul de fata, reprezinta cea mai importanta editura pe piata romaneasca de carte si reviste pentru copii.

EGMONT ROMANIA este detinatoare exclusiva a drepturilor de publicare in Romania a celebrelor companii Disney, Warner Bros, Mattel, National Geographic s.a., editand peste 170 de titluri de carte pe an si 7 reviste lunare.

Nu exista film de animatie Disney de succes in ultimii ani a carui aparitie sa nu fie marcata de catre EGMONT prin lansarea a cel putin o publicatie: Masini, Puiu’ Mic, In cautarea lui Nemo, Regele leu, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Egmont Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Egmont Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Egmont Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.545