Direct la continutul paginii »

Editura Girasol SRLInfiintata in Romania in anul 2008, editura Girasol este sucursala editurii spaniole Susaeta, cu o importanta traditie internationala in editarea cartilor pentru copii.

De la lansarea ei pe piata romaneasca, Girasol a publicat peste 190 de titluri, devenind una dintre cele mai importante edituri pentru copii.

Oferta sa cuprinde carti de colorat si jocuri logice, povesti clasice si moderne, carti educative, atlase geografice si cu animale, carti cu jocuri si volume de colectie, realizate in conditii grafice de exceptie.

Programul editorial se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani si acopera o gama foarte variata de formate: carți cu pagini cartonate, cu coperte pufoase, carti cu abtibilduri si cu puzzle, carti de baie, carti cu sunete si jocuri etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Girasol SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Girasol SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Girasol SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.196