Direct la continutul paginii »

Ali Best Serv SRLMateria primă şi ingredientele pe care le folosim sunt întotdeauna cele mai bune şi proaspete pe care le găsim pe piaţa ieşeană. Deoarece printre clienţii noştri sunt şi numeroase grădiniţe din Iaşi şi after-school-uri, atenţia noastră e de 10 ori mai mare în prepararea mâncărurilor, pentru că dorim să asigurăm cele mai sănătoase produse pentru copii.

Alma Catering - s-a lansat în 2004. Acum are deja 6 ani de experienţă.

Ai un program încărcat? Stai mult timp la birou? Ajungi târziu acasă sau pur şi simplu nu vrei să-ţi iroseşti timpul? Organizezi o petrecere, de orice fel? Atunci Alma Catering este soluţia.

Meniul Alma Catering este foarte variat, lăsându-vă posibilitatea de a alege între un meniu vegetarian, lacto-vegetarian sau de post, sau un meniu standard.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ali Best Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ali Best Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ali Best Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.725