Direct la continutul paginii »

Romimplement SRLCalitatea este foarte importanta pentru noi , de aceea materiile prime folosite sunt de cea mai buna calitate, triate strict dupa acest criteriu, neutilizand materii prime preparate sau semipreparate (carne toccata, carne congelata, etc), astfel ca si produsele de panificatie (chifle, paine cu cartofi) sunt realizate in cadrul unitatii in fiecare zi proaspete.

Denumirea localului este BUCATARIA “LACI KONYHA” si este situata in localitatea Oradea, B-dul Dimitrie Cantemir nr.88 langa posta. Denumirea a fost aleasa sugestiv, in limba maghiara aceasta fiind o expresie similara cu “bunatati ca la bunica”.

Societatea asigura o paleta larga de sevicii in care distingem doua categorii:
-servicii inafara unitatii cum ar fi catering individual conform comenzilor telefonice sau catering pentru diferite evenimente organizate in alte locatii decat cea proprie .
-servicii in cadrul unitatii cum ar fi organizarea diferitelor evenimente :botezuri, zile de nastere, nunti, inmormantari, parastase in limita a 50 de persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romimplement SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romimplement SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romimplement SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.448