Direct la continutul paginii »

Picoil Info Consult SRLEvaluarea prestatiei catre clienti

Suntem interesati de satisfactia clientilor nostri si solicitam feedback în raport cu munca noastra. Ne asiguram de continuitatea beneficiilor nascute din serviciile prestate.

Interesul nostru este sa oferim solutii cât mai practice si cât mai utile clientilor nostri. Expertiza Echipei PicOil Info Consult aduce + valoare în implementarea Programelor oferite clientilor.

Misiunea PicOil Info Consult
Este de a oferii clientilor cele mai bune solutii prin serviciile de consultanta si training în Resurse Umane, Management si Petrol.

De peste 15 ani oferim clienţilor nostri soluţii personalizate în Resurse umane, Management şi Petrol.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Picoil Info Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Picoil Info Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Picoil Info Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.138