Direct la continutul paginii »

Turservimpex Belc SRLInstructorii nostri. Fiecare avand pregatirea necesara si experienta cumulata de-a lungul anilor de predare, specialiati pe tipul mijlocului de transport aflate in dotare, inclusiv cand este vorba de categoriile A, C(E) si D(E).

Scoala auto "Belc" va pune la dispozitie un parc auto modern pentru a face primii pasi in lumea automobilistica. Istoricul scolii noastre de soferi, care a fost infiintata in anul 1991 vorbeste de la sine, prin intermediul nostru au devenit soferi peste 3000 de persoane.


Parcul nostru auto.

Cu un numar de 15 autoturisme, printre care Ford Focus si Mercedes A Classe, detinem cel mai numeros parc auto al unei scoli de soferi din Arad.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turservimpex Belc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turservimpex Belc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turservimpex Belc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.153