Direct la continutul paginii »

Tmi Training & Consulting SRLSesiuni clasice de invatare, in urma carora participantii dobandesc cunostinte, isi dezvolta abilitati si isi analizeaza atitudini cu privire la o serie de aspecte ale vietii profesionale si personale.

Sesiunile de training sunt insotite de:

Instrumente pentru a adapta training-ul la specificul organizatiei si asteptarile participantilor
Pre-work pentru participanti
Actiuni de follow-up, pentru cresterea gradului de implementare a conceptelor

TMI a fost infiintata in 1975 in Danemarca de catre Claus Møller si este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. Cu birouri in peste 40 de tari, TMI ofera anual training si consultanta pentru 200.000 de oameni de pe tot cuprinsul globului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tmi Training & Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tmi Training & Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tmi Training & Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.865