Direct la continutul paginii »

Liv Comal SRLNOU!!! LIV-COMAL a deschis un nou punct de lucru pentru categoriile C, CE şi D in zona Moineşti, Comăneşti.

Şcoala de şoferi LIV-COMAL este una din şcolile de referinţă din Bacău, absolvenţii şcolii noastre profesând acum în cadrul multor societăţi comerciale din judeţ.

Personalul extracalificat, programul flexibil - adaptat clientului, dotarea modernă şi completă, fac din LIV-COMAL una din cele mai atractive soluţii pentru şoferii amatori şi profesionişti.

Când pot începe pregătirea practică?
Pregătirea practică o poţi începe abia după ce ai dat testul de evaluare a cunoştinţelor teoretice. Testul constă în rezolvarea unui chestionar cu 26 de întrebări dintre care cel puţin 22 trebuie să fie corecte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Liv Comal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Liv Comal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Liv Comal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.205