Direct la continutul paginii »

Promun SRLSocietatea PROMUN S.R.L. este abilitata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei cu certificatul de abitiltare nr 43PS215 din 29.01.1997 de a presta servicii de consultanta in domeniul protectiei muncii in conformitate cu Legea 90/96 si cu Normele Generale de Protectie a Muncii editia 2002.

LISTA activitatilor de prestari servicii in domeniul protectiei muncii pentru care se elibereaza certificatul de abilitate pentru SC PROMUN S.R.L.

a) elaborarea documentatiilor necesare in vederea obtinerii autorizatiei de functionare a persoanelor juridice din punct de vedere al protectiei muncii, potrivit art.18 lit.b) din Legea protectiei muncii nr 90/1996 si art 5 din Normele metodologice privind autorizarea functionarii persoanelor juridice din punct de vedere al protectiei muncii;
b) elaborarea si/sau completarea instructiunilor tehnice si de securitate a muncii pentru eliminarea factorilor de risc profesional, inclusiv masuri de aplicare a Normelor generale de protectie a muncii si a normelor specifice de protectie a mncii, potrivit art.18 lit.e) din Legea protectiei muncii nr 90/1996Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promun SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promun SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promun SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.967