Direct la continutul paginii »

Nesadi Protect SRLNesadi Protect este partenerul dumneavoastra care va intelege cerintele si va ofera mereu solutia potrivita. Firma Nesadi Protect isi pune intreaga experienta in slujba clientilor sai.

De asemenea, pentru noi este important sa asiguram prin echipamentele de lucru si protectie atat siguranta, cat si confortul celor care le poarta.

Atelierul de croitorie dispune de o linie nouă de maşini de cusut marca Brother, maşini speciale pentru cusături duble, maşini de pus capse sau nasturi,

Producem şi distribuim întreaga gamă de echipamente de lucru şi protecţie:

- Salopete clasice şi cu pieptar
- Combinezoane din doc şi terco,
- Combinezoane si halate pentru vopsitorie auto
- Salopete din tesatura antiacida si ignifugata pentru industria grea,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nesadi Protect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nesadi Protect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nesadi Protect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.