Direct la continutul paginii »

Letea SA
Ceea ce isi propune firma Letea S.A. este sa ofere produse de calitate ca hartie pentru ziar, igienica, diplome. Compania noastra are un personal de 900 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In cadrul companiei Letea S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Letea SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Letea SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Letea SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.