Direct la continutul paginii »

Otel Service SRLFirma Oţel Service S.R.L. este situată în Timişoara şi se află pe piaţa producţiei de ambalaje din carton din 1993.

Pe lângă producţia de ambalaje, Oţel Service vă oferă şi servicii de execuţie ştanţe plane, caşerare şi ştanţare cu ştanţă automată.

In timp, tehnica noastră de producţie s-a modernizat continuu, motiv pentru care în prezent putem realiza ambajale complexe întrun timp scurt şi la standarde ridicate de calitate. Personalizarea ambalajelor se execută prin serigrafie şi floxografie.

Dintre ambalajele pe care le-am produs până în prezent amintim ambalaje alimentare (cutii pizza, prăjituri, torturi, sticle vin, condimente alimentare, sucuri, etc.), ambalaje încălţăminte, ambalaje tehnice (curse rozătoare, aparate electrocasnice, cutii arhivare documente, ambalaje protecţie obiecte artizanat, etc.), ambalaje de protecţie şi transport, ambalaje de prezentare (blistere, display-uri: stand floor, counter display,ceiling hanger), ambalaje caşerate.

In plus, Oţel Service mai produce pentru dumneavoastră ştanţe plane pentru ambalaje şi reclame. Acestea se proiectează computerizat şi se execută în regie proprie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Otel Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Otel Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Otel Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.290