Direct la continutul paginii »

P & C Group SRLP&C Group reprezinta pe piata din Romania companii de renume ce activeaza in productia de utilaje destinate pietei maselor plastice si a cauciucului.

Compania Bandera a fost fondata in 1947 de catre Luigi Bandera. Intre anii 80 si 90, compania a fost recunoscuta ca lider printre producatorii de echipamente de extrudare atat in Italia cat si in lume.

In 1998 Bandera obtine certificarea de calitate ISO 9001. Un sumar al activitatii Bandera se regaseste in cifrele urmatoare: 3 centre de productie (100.000 mp de spatiu de productie), 195 angajati, metode de constructie certificate ISO 9001, o gama larga si completa de exipamente de extrudare, departament de inginerie si cercertare & dezvoltare.


P&C Group ofera o gama larga de solutii si consultanta in achizitionarea de echipamente, retehnologizare, finantare prin intermediul propriilor resurse sau prin contacte si parteneri in teritoriu precum si in strainatate.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale P & C Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre P & C Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii P & C Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.193