Direct la continutul paginii »

Mondragon SRLSocietatea comerciala MONDRAGON S.R.L. a luat fiinta in anul 2002, activand in domeniul constructiilor civile si industriale si a reciclarii deseurilor reciclabile din hartie, carton si mase plastice (PVC, polipropilena , polietilena , folie, etc).

Dispunem de un parc auto propriu pentru colectarea deseurilor de la clienti. Activam pe toata raza judetului Alba si colectam deseuri de la persoane fizice si juridice.

Colectarea si reciclarea se face pe un teren de circa 11.000 mp amenajat special si destinat exclusiv acestei activitatati. Societatea noastra a dezvoltat un sistem de compactare si balotare a de?eurilor de hartie-carton si folie cu ajutorul preselor instalate in incinta si la unii furnizori.

Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra. Dispunand de serviciile unui personal calificat atat pentru productie si intretinere, cat si pentru vanzari firma asigura calitatea si competitivitatea pe piata produselor de gen.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mondragon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mondragon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mondragon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.776