Direct la continutul paginii »

Progress Fluid SRLTelul firmei Progress Fluid este acela de a oferi cel mai competitiv pachet de solutii in domeniul automatizarilor industriale - actionari hidraulice, pneumatice, tehnica liniara si elemente de montaj, actionari si comenzi electrice, furtunuri hidraulice, fitinguri si cuple rapide.

Progress Fluid continua sa se dezvolte si sa depuna toate eforturile necesare pentru a-si perfectiona prestatia, urmarind sa devina optiunea Dumneavoastra preferata in materie de servicii profesionale pe piata de profil.

Orientata initial catre activitatea de vanzari in Romania pentru produsele Bosch Rexroth, a devenit curand si un furnizor de servicii pentru aceste echipamente, ponderea serviciilor oferite crescand de la an la an.

Din anul 2010, Progress Fluid pune un accent deosebit in executare de proiecte noi, modernizare de instalatii, suport tehnic, service si reparatii, in domeniul actionarilor si automatizarilor industriale,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Progress Fluid SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Progress Fluid SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Progress Fluid SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.