Direct la continutul paginii »

Prodconmat SRLCompania Prodconmat a fost infiintata in 1993 si are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii.

Pe parcursul acestor ani a c창stigat increderea clientilor si printr-un mix excelent al produselor sale si serviciilor oferite.


Dezvoltarea unor relatii de business bazate pe incredere si respect cu partenerii si agajatii societatii
- Intelegerea cerintelor partenerilor si dezvoltarea acelor strategii in conformitate cu aceste cerinte astfel incat solutiile oferite de catre PRODCONMAT S.R.L. sa fie cat mai bine customizate pe nevoile si exigentele partenerilor.

Atitudinea PRODCONMAT nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti Clientii nostri.

Compania noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de materiale de constructii


Diversitatea mare de ingrasaminte chimice importate in perioadele de maxima necesitate

Serviciul este gratuit transportului de cantitati mari de marfa, expedierilor cu volum sau greutate mare, sau a marfii paletate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodconmat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prodconmat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodconmat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.