Direct la continutul paginii »

Standard Vig Company SRLPensiunea dispune si de o sala de evenimente eleganta unde se pot organiza CONFERINTE, TRAININGURI, NUNTI, BOTEZURI . Locatia ideala pentru evenimentul Dvs., intr-un cadru intim la cele mai mici preturi posibile!

Casa Leone ofera de peste 6 ani o ambianta speciala oaspetilor.Numele a fost ales datorita faptului ca toate femeile din familie de peste 4 generatii s-au nascut in zodia Leului.

Casa Leone este PRIMA pensiune "BIKER'S FRIEND" din Timisoara, va invitam sa vizitati orasul nostru si pedaland.

Pensiunea este localizata central, dispune de 16 camere moderne personalizate, terase mobilate classic, o curte interioara care te face sa uiti de lumea exterioara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Standard Vig Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Standard Vig Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Standard Vig Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.361