Direct la continutul paginii »

Dumbrava Humorului SRLPensiunea Crama La Dumbrava dispune pe langa cazare, si de parcare proprie de 25 de locuri si un restaurant de 60 de locuri unde va puteti bucura de mancaruri alese.

Situata la 800 m de centrul orasului Gura Humorului, intr-o zona linistita, in apropierea padurii, pensiunea dispune de peste 30 locuri de cazare.

Locurile de cazare din pensiunea Crama La Dumbrava sunt amenajate in stil rustic, avand 10 camere in tot sezonul si inca 5 camere de cazare la mansarda doar in sezonul estival. Din cele 10 camere de cazare, 5 camere sunt cu grup sanitar propriu, iar 5 camere sunt cu baie comuna. Toate camere au Tv si sunt conectate la reteaua de internet wirreles.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dumbrava Humorului SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dumbrava Humorului SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dumbrava Humorului SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.220