Direct la continutul paginii »

Lucicoricom SRLRestaurantul Paradis are ca deziderat respectarea celor mai înalte standarde de calitate
si ospitalitate.

Localul, deschis în anul 1995, a pornit la drum cu un restaurant, iar în anul 2008, dupa lucrari ample de modernizare, s-a transformat într-un complex select. În prezent Restaurantul Paradis asigura oaspetilor sai o ambianta familiala potrivita unei mese în orice moment al zilei.


Calitate si bunul gust al produselor sunt asigurate si garantate de catre bucatarii Restaurantului Paradis, care împreuna cu barmanii, ospatarii si picolii ofera o ambianta placuta.


Restaurantul sta la dispozitia clientilor sai pentru organizarea meselor festive cu diferite ocazii, precum zile de nastere, aniversari, evenimente de firma, etc… Pe lânga serviciile oferite în cadrul unitatii,
Restaurantul Paradis, organizeaza si activitati de catering.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucicoricom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lucicoricom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucicoricom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.